HVEM ER VI?UDDANNELSESEKSPERTER


Folkene bag Efterskolemessen har beskæftiget sig med uddannelse i mange år. Vi arrangerer bl.a. Specialkompasset - uddannelsesmessen for unge med særlige behov.


Derudover producerer vi magasiner. Karriereguiden - et inspirationsværktøj til valg af ungdomsuddannelse som udgives i et samarbejde mellem Ungdommens Uddannelsesvejledning flere steder i landet og Compass Fairs.


Specialkompasset er et uddannelsesmagasin for unge med særlige behov, der udkommer to gange årligt og bl.a. fungerer som messemagasin for messen Specialkompasset.


Efterskolemessen er en del af Compass Fairs. Compass Fairs har i de sidste 22 år arrangeret egne messer og leveret stand- og tekniske løsninger ved eksterne messer i hele Skandinavien og Tyskland.

Kontaktpersoner


Jacob Porse

Afdelingsleder


jp@compassfairs.dk

Tlf.: 91 89 85 10

Christina Qvistgaard

Redaktør og Kommunikationsansvarlig


cq@compassfairs.dk

Tlf.: 93 63 01 90

Vi er også
SpecialkompassetSpecialkompasset - uddannelsesmessen for unge med særlige behov.

Specialkompasset afholdes i samarbejde med STU Foreningen Consentio og Ligeværd.
KarriereguidenFormålet med Karriereguiden er at informere og inspirere elever, der ska i gang med at foretage ungdomsuddannelsesvalg. Magasinet er også henvendt til forældre og pårørende - og kan bruges som opslagsværk i løbet af skoleåretCompass FairsVi har 20 års erfaring som arrangør, og sørger for at alt det du skal bruge i forbindelse med dit arrangement, er på plads. Fra planlægning over opbygning til gennemførsel. Vi sikrer at alt udstyr, teknik og service er på plads til din messe, konference eller kongres